1401/5/19 چهارشنبه
آغاز ثبت نام بدون کنکور در بزرگترین دانشگاه دولتی

داوطلباني كه در آزمون سراسري سال 1401 ثبت نام نكرده اند، در صورت تمايل به انتخاب رشته محلهاي پذيرش ً صرفا بر اساس سوابق تحصيلي، بايستي طبق مفاد اين دفترچه ثبت نام نموده و انتخاب رشته كنند. اين دسته از داوطلبان منحصراً مجاز به انتخاب رشته محلهاي صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي هستند و اجازه انتخاب رشتههاي پذيرش با آزمون را ندارند. اگرداوطلب در آزمون سراسري 1401 ثبت نام و در جلسه آزمون حضور يافته است، در صورت تمايل به انتخاب رشته محلهاي پذيرش صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي، نيازي به ثبت نام مجدد در اين مرحله ندارد، اين داوطلب ميتواند در گروه و دوره هايي كه مجاز به انتخاب رشته شده، رشته هاي با آزمون را در فرم انتخاب رشته خود درج نمايد. علاوه برآن داوطلب مورد نظر مي تواند كدرشتههاي صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي را از هر گروه آزمايشي و دوره كه تمايل دارد نيز در همان فرم انتخاب رشته به همراه رشته هاي با آزمون درج كند. به عبارت ديگر هر داوطلب كه در آزمون سراسري شركت نموده در فرم انتخاب رشته خود كه شامل 150 كدرشته محل است، بر اساس علاقمندي مي تواند كد رشته محلهاي با آزمون (در صورتي كه مجاز به انتخاب رشتههاي با آزمون باشد) و يا ً صرفا بر اساس سوابق تحصيلي ( از تمامي گروه هاي آزمايشي و دوره ها) را در يك فرم انتخاب نمايد. فرايند انتخاب رشته اين دو جداگانه نخواهد بود. اگر داوطلب در آزمون سراسري سال 1401 ثبت نام نموده اما در جلسه آزمون حاضر نشده است در صورت تمايل به انتخاب رشته محلهاي پذيرش صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي، نيازي به ثبت نام مجدد در اين مرحله ندارد اين داوطلب مي تواند ً منحصرا در فرم انتخاب رشته اي كه براي آزمون سراسري سال 1401 برايش فعال شده منحصراً نسبت به انتخاب رشته محلهاي پذيرش صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي (از تمامي گروهاي آزمايشي و دوره ها) مندرج در دفترچه راهنماي گروه آزمايشي كه در آن ثبت نام نموده اقدام كند. يادآوري 1 :در انتخاب رشتههاي ً صرفا بر اساس سوابق تحصيلي برخلاف كدرشته هاي با آزمون محدوديتي از نظر دوره ي مجاز و يا گروه آزمايشي وجود ندارد و همه داوطلبان بدون توجه به نوع مدرك ديپلم و يا پيش دانشگاهي و از تمامي گروههاي آزمايشي، مجاز به انتخاب تمامي كدرشته هاي ً صرفا بر اساس سوابق تحصيلي هستند. يادآوري 2 :در صورتي كه داوطلب نسبت به انتخاب رشته در رشتههاي با آزمون و بدون آزمون اقدام نمايد و علاوه برآن نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته براي رشته هاي صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي ( موضوع موارد مندرج در همين دفترچه راهنما) اقدام كند، ثبت نام و انتخاب رشته صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي وي باطل خواهد شد و هزينه آن مسترد نخواهد شد.