1400/9/16 سه‌شنبهحضور فرماندار شهرستان درمیان در دانشگاه پیام نور واحد اسدیه به مناسبت روز دانشجو
به مناسبت روز دانشجو صورت گرفت
حضور فرماندار شهرستان درمیان به همراه معاونت سیاسی اجتماعی در دانشگاه پیام نور واحد اسدیه به مناسبت روز دانشجو

بازدید حسینعلی بخشی فرماندار شهرستان درمیان به همراه ملاکی معاون سیاسی فرمانداری از دانشگاه پیام نور واحد اسدیه و دیدار چهره به چهره با تعدادی از دانشجویان

فرماندار شهرستان درمیان در این دیدار ضمن تبریک روز دانشجو، جنبش دانشجویی را نماد استکبار ستیزی و استبداد ستیزی دانسته و اظهار داشت:همانگونه که مقام معظم رهبری نیز فرموده اند دانشجو باید ضمن تحصیل علم و تهذیب نفس،روی ریزترین مسائل سیاسی کشور نیز دارای قدرت تحلیل بوده و نظر بدهد.فرماندار درمیان سپس به برخی ویژگیهای دانشجویان نظیر جوان بودن،اهل مطالعه بودن،پر انرژی و با انگیزه بودن و آرمانگرا بودن اشاره کرده و افزود: با توجه به این خصیصه ها انتظار داریم شما عزیزان به عنوان نخبگان شهرستان، خدمتگزاران خود را در جهت ارائه خدمات مطلوب به ولی نعمتان و افزایش سطح رفاه در زندگی مردم،رفع نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت و همچنین اجرای اقتصاد مقاومتی مد نظر رهبر فرزانه انقلاب یاری نمایید.

وی همچنین در ادامه گفت: بسیاری از برنامه ها در دانشگاه‌ها با توجه به دستورالعمل های بهداشتی مقابله بیماری کرونا محدود شده که در مدت اخیر در دولت سیزدهم با انجام واکسیناسیون سراسری شرایط بهتری محیا شده و در برخی رشته ها کلاسها بصورت حضوری برگزار می شود.

لازم به ذکر است دانشگاه پیام نور واحد اسدیه هم اکنون در 10 رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی  دانشجو می پذیرد و داوطلبین با مراجعه به سایت سازمان سنجش و آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org  میتوانند تا تاریخ 20 آذر ماه نسبت به ثبت نام اولیه اقدام نمایند.