1400/8/4 سه‌شنبه
دبیر هیات ممیزه دانشگاه پیام نور خبر داد:
ارتقای یک عضو علمی به مرتبه استادی، دو عضو علمی به مرتبه دانشیاری و نه عضو علمی به مرتبه استادیاری

دبیر هیات ممیزه دانشگاه پیام نور خبر داد:
دکتر مرتضی محسنی دبیر هیأت ممیزه دانشگاه پیام نور از ارتقای یک عضو علمی به مرتبه استادی، دو عضو علمی به مرتبه دانشیاری و نه عضو علمی  به مرتبه استادیاری خبر داد و گفت: در جلسه اخیر هیأت ممیزه،  دکتر منوچهر جعفری گهر عضو هیأت علمی سازمان مرکزی در رشته آموزش زبان انگلیسی از مرتبه دانشیاری به استادی ، دکتر فرزاد ویسی عضو هیأت علمی مرکز مریوان در رشته جغرافیا و برنامه‌ریزی روستایی و آقای دکتر یزدان شیرمحمدی عضو هیأت علمی واحد طالقان در رشته مدیریت بازرگانی از مرتبه استادیاری به مرتبه دانشیاری ارتقاء یافتند.
به گزارش روابط عمومی، دبیر هیأت ممیزه با عنوان اینکه در این جلسه نه عضو علمی نیز با تأیید مدارک فراغت از تحصیل و پرونده‌شان از مرتبه مربی به مرتبه استادیاری ارتقا یافتند افزود: تأیید مدارک فراغت از تحصیل و پرونده ارتقاء از مرتبه مربی به مرتبه استادیاری یک تن از اعضای علمی دانشگاه «جامع علمی- کاربردی» از دیگر موارد مطرح شده در این جلسه بود.
لازم به ذکر است، طبق ابلاغ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بررسی پرونده های ارتقای مرتبه دو دانشگاه « جامع علمی- کاربردی» و «فنی و حرفه‌ای» به هیأت ممیزه دانشگاه پیام نور واگذار شده است.