1400/8/4 سه‌شنبه
نماینده مردم صومعه سرا در مجلس شورای اسلامی :
همچنان مدافع دانشگاه مردمی پیام نور خواهیم ماند

نماینده مردم صومعه سرا در مجلس شورای اسلامی :
همچنان مدافع دانشگاه مردمی پیام نور خواهیم ماند
 سید کاظم دلخوش نماینده مردم صومعه سرا در مجلس شورای اسلامی گفت: وظیفه ما حمایت و تسهیل شرایط برای عملکرد بهتر و موثرتر، دانشگاه پیام نور است و کماکان مدافع و حامی فعالیت های این دانشگاه مردمی در مجلس شورای اسلامی هستیم.
به گزارش روابط عمومی، سید کاظم دلخوش با حضور در دانشگاه پیام نور گیلان، ضمن اشاره به خدمات ارزنده دانشگاه پیام نور افزود: ارتقای هر چه بیشتر دانشگاه پیام نور در تمامی زمینه ها می تواند نقش موثری در پیشبرد اهداف نظام آموزش عالی کشور داشته باشد.
دکتر صادقی رییس دانشگاه پیام نور استان گیلان نیز گفت : دانشگاه پیام نور بنا به وظیفه ذاتی خود به منظور تحقق عدالت آموزشی در جامعه  با حداقل هزینه برای خانواده ها خدمات ارزشمندی ارائه می کند و استقبال زیاد متقاضیان برای تحصیل در دانشگاه پیام نور، خود گویا و نشانی از دلبستگی خانواده ها به این دانشگاه بین المللی است .